Jag har sytt mitt livs första shorts

De är långt ifrån perfekta, men det är i alla fall ett par shorts som passar mig bättre än något som kan köpas. Jag har förstås gjort mönstret själv, delvis efter ett byxmönster som Blåva Anna hade, men som inte passade alls. Ikväll ska jag dock ta isär dem igen och korta grensömmen bak något; troligen medan jag dricker vin på BlåvaAnnas balkong. Att nåla in saker i grenen för att prova har ett begränsat underhållningsvärde, så det tar lite tid att få det som man vill ha det. Men nästa shorts kommer att vara perfekta ;)


Kommentarer
Postat av: Fia

Vilka fina, duktig du är =)

2011-04-24 @ 18:52:42
URL: http://www.ensidaomallt.se/Sofsan/
Postat av: Janne

Du är för jä...a duktig

2011-04-24 @ 19:29:08
Postat av: Piia

Hi! I have been following your blog a little while, I can read swedish but write it so bad I hope you don't mind me commenting in english... I absolutely LOVE the shorts!! I've never been able to find shorts that would suit me, and this spring for the first time I am going to try and make me a pair. Thanks for the insipration, and btw, also love the top. They look so cute together. :)

2011-04-25 @ 08:35:08
URL: http://www.cinquefoille.blogspot.com/
Postat av: Olivia

Vilka fina!!! jättesött tyg och den där rosetten var ju pricken över i... Tjusiga ben har du också!! ;)Fasiken, har alltid varit lite för feg för att sy mig ett par shorts (knubbiga lår-faktorn) men jag kanske borde skita i det och göra det iaf... det är ju onekligen bekvämt på sommaren kan jag tänka mig...och med ett par snygga (föresten var ju de där skorna apsnygga) högklackade skor så känns ju benen slankare..../ Olivia

2011-04-26 @ 18:37:00
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/
Postat av: Anna | Mormor hade stil

Ja jäklar det är inte utan att man blir lite sugen på att pröva sy ett par. Jag har nog heller aldrig sytt shorts. Fast jag har ju sytt ett antal mamelucker i mina dar... det är ju nästan samma sak ;-)

2011-04-26 @ 21:59:04
URL: http://www.mormorhadestil.se
Postat av: Evis

Piia: I have no problem with comment sin english and I'm glad thatyou like my blog.Olivia: Eftersom du till skillnad mot mig inte är tjock så förstår jag inte varför du ska låta bli :) Du har ju också ett perfekt byxmönster att utgå ifrån.Anna: Mamelucker är ju i princip samma sak, så du behöver inte utgå från scratch som jag gjorde. Praktiskt.

2011-04-27 @ 08:51:31
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Olivia

Åh, tja, man har ju sina "ställen" som våndas lite över, dumt nog... Sen så kan det ju varit att man envisats med osmickrande shorts förr i världen som gjort att man bävar...

Men nu blev jag riktigt sugen på ett par med sån där nedvikt ficka och superhög midja...ja minsann. short blir det! Tack för inspirationen!!!!!

2011-04-28 @ 11:02:29
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0