Förbandet

Inte nog med att Sator (helt i enlighet med mina förväntningar) var sjukt bra, även förbandet var riktigt, riktigt bra. De var tre mycket unga män som kallar sig Factory Brains och är från Stockholm. Tyvärr har de inte gett ut någon skiva än, men när de gör det ska jag definitivt köpa den och jag rekommenderar dem verkligen som liveband.


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Visst är det fascinerande hur många bra band det finns? Och som man aldrig hört talas om, kanske ser en gång och aldrig hör om igen.Många dåliga också. Såg ett häromdagen i Stockholm. Var fånig och stod och småskämdes för att det bara var tjejer i bandet. Hade det varit killar hade jag bara suckat och gått och köpt en öl i annat rum. Nu ville jag ju så gärna att de skulle vara bra!

2011-04-10 @ 10:19:06
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Väldigt fascinerande. Men vi,som går på spelningar, får i alla fall se dem glimta till en stund, men alla de som slutade gå på spspelningar vid 25 års ålder missar ju allt!

2011-04-10 @ 19:44:30
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Ullah

Jag minns när jag var ung och lyssnade på en massa band, och så gärna ville att de få band med tjejer som fanns skulle vara bra, vilket de tyvärr ofta inte var.

2011-04-10 @ 21:54:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0