Alltinget i Karlavagnen ikväll

Ikväll är det dags för mig att tredje onsdagen i rad medverka i Alltinget i Karlavagnen. På grund av hockey-VM sänder vi dock bara en timme, från klockan 23 till 24. Vill ni höra hur jag låter så är det ett bra tillfälle, om ni är vakna så dags.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Nu hoppas vi på att det snart blir ordning och reda här igen. Det är inte bara på jobbet du har en del att ta igen!

2011-05-02 @ 14:13:00
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: ewa pihl

Hej Min Namne!!

Va roligt!! Kom in när jag letade baddräkter. Ska tacksamt läsa i din bok nu.. Har börjat måla en ny kollektion om den ålderlösa Kvinnan " "Sensualism" Vilket jag tar på stort allvar och humor förståss!! Tycker vi är osynliga på ett konstigt sätt idag (Sjäv 60+:are)Och vill ge vååår sensualism ett ansikte!! Vi från början, mitt i livet, och vi i solnedgången.. Att vi fåår lov att vara sensuella, inte baara bullbakersor o mammor mm.. .. Det ska bli jättespännande att läsa ur din bok. Gratulerar till den o tack..

Kram från En fd Göteborska (Masthuggets församling).. hi-hi..Välkommen in till mej en stund om du vill.. Nu ska jag "grotta" i din blogg lite mer.. Skriver även i en Ameliadagblogg (Om du skrollar ner ser du den!! Kranm från Gamla Pihlan.. Hej så länge ..

2011-05-04 @ 12:53:06
URL: http://galleriaquarelle.blogspot.com/
Postat av: Evis

Hej, den ska jag kolla upp sen när jag inte stressar över Historikermötet som börjar imorgon. :)

2011-05-04 @ 14:56:47
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din blogg, men jag är glad att jag gjorde det :). Prenumererar nu på din blogg på BlogLovin'!

2011-05-08 @ 13:22:49
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0