Jag vill ha forskning och bevis!

Det ser ut som att jag får börja planera för hur vi ska klara oss ekonomiskt när jag blir av med min sjukersättning i oktober. Jag vill dock gärna att alla som röstade på Alliansen visar med empiriskt forskning hur man botar reumatism genom att se till att den sjuke inte kan betala sin hyra (eller mediciner för den delen). Inga floskler om att allt jag behöver är en spark i häcken, jag vill ha bevis.

Kommentarer
Postat av: ullisar

jag har inga bevis på att någon blir frisk av varken floskler eller obetald hyra. jag kan inte heller luta mig mot nån forskning när det gäller din hemska sjukdom, erfarenhet av helvetet du lever i har jag däremot (sjukdomsbilden, inte det personliga). jag kan inte tänka mig att jag kan erbjuda någon slags hjälp men vill skicka nån slags "lycka till". och en förhoppning om att du ska få den hjälp du är värd.

2010-09-19 @ 23:34:44
URL: http://ullrika.se
Postat av: Evis

Kram söta Ullis!

2010-09-19 @ 23:36:50
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Daniel G

Tyvärr är det väl så att de flesta inte komer att inse vad högerns sjukvårdspolitik kommer att få för konsekvenser förren de själva eller någon närstående drabbas. Hoppas att ni kommer att hitta en lösning.

2010-09-22 @ 21:45:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0