Den här vill jag också sy

När min axel och min nacke slutat göra så förbannat ont och när jag sytt en långklänning i 40-talsstil, som är mitt nästa projekt, så ska jag köpa rosarött ylletyg och sy en sån här klänning. Jag köpte en lång rosa dragkedja i metall på Myrorna idag. Från Prym och inte från Gusum, men i alla fall.

 


Just nu spelas: The Toy Dolls: "Carol Dodds is pregnant". Av någon anledning känns the Toy Dolls som den perfekta dan-före-Doppare-dan-musiken just nu.

 


Kommentarer
Postat av: Olivia

Snygg, hittade en halvsydd klänning med liknande bystveck i en låda hos mormor faktiskt (fyndat massa bra hos henne;) ) . liiite tight men jag tänkte ändå sy klart den, snyggt med olika variationer på bystinprovningar.God jul/ Olivia

2010-12-25 @ 19:22:20
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/
Postat av: Evis

Precis; jag älskar nya sätt att bereda plats för bysten. Bu är det ju lättare om man har B-kupa än F/G beroende på märke som jag har - men vad vore livet utan utmaningar?

2010-12-26 @ 00:03:37
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Olivia

mjo, jag har också rätt stora rattar, och ibland är det ju klurigt att få plats med dem men å andra sidan tycker jag oftast att figursydda kläder ser snyggast ut om man har lite kurvor att smida kläderna runt. istället för figursytt som ändå ser helt raka ut.2010-12-26 @ 17:31:25
URL: http://vidmittskrivbord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0