Besviken och arg

Jag är inte så social idag - kanske tur att jag inte ska in till institutionen utan bara ska föreläsa på Art College i eftermiddag. Jag är inte arg för att AIK vann - det var en jämn match och det känns inte orättvist att de vann, för en gångs skull inga konstiga domslut till deras fördel (utom att det var hands innan första målet, men sån't händer). Jag är egentligen inte arg eller besviken för att AIK-fansen stormade planen - jag har själv stormat Nya Ullevi för två år sen och vet hur lycklig man är. Det var lite otäckt att en del av dem siktade in sig på våra spelare, de fick ju fly ut från planen. Så var det inte när vi vann, vi ignorerade helt Trelleborgs spelare som fick gå av i lugn och ro.
Men jag är besviken på de från vår sida som kastade in smällare i första halvlek och annat vid en av hörnorna i andra - där Sella fick stå och försöka lugna dem - är det så smart att sno våra spelares energi till sån't?? Och jag är besviken på de i västra hörnet på övre klackläktaren som började slänga in all möjlig bråte när slutsignalen gått.

Arg då? Jo, det är jag på AIK-fansen som kastade öl och skräp på Glenn Hysén och hans familj innan matchen och hånade honom. Vad är det för slags människor? De gör ju i alla fall sitt bästa för att leva upp till de förutfattade meningar man har om AIK-fans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0