Glittriga godispåsar

Till skattjakten som Maja vill ha istället för fiskdamm (den onda piratsystern stjäl dem och gömmer dem och de små barnen får leta) har jag sytt glittriga påsar knutna med sidenband. Inte jättemycket jobb och gästerna tycker att det är kul att få en påse med sig hem.25 minuters nedräkning, önska mig lycka till!


Just nu spelas: Sister Vanilla: "TOTP" från Little Pop Rock


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Nu ska jag ställa en fråga som inte alls har med barnkalas att göra (hoppas att det gick bra); vad är egentligen en äkta pompadourklack? Eftersom du verkar har koll och dessutom gillar skor så tänkte jag att du säkert vet detta. =)

2009-05-10 @ 15:14:37
URL: http://whythis.blogg.se/
Postat av: Jessica/Mylla

Du måste vara världens bästa mamma!(eller i allafall en av dem ;-)), så fina! och så mycket roligare än otäcka plastpåsar... Varför tror folk att det är så svårt att sy sånt? (Jag sydde en gång flaskpåsar som tokens till ett Vinterspel, tror jag innehar rekordet i Nordmark; 127 stycken!! Men de var uppskattade, och de som blev över har vi gett till nybörjare, som också blivit väldigt glada!)

2009-05-10 @ 17:17:38
URL: http://lillajfunderar.blogg.se/?tmp
Postat av: Jenny

Lycka till x 300! Barnkalas är enligt mej något av det mest energikrävande som finns. åtminstone om man som jag får prestationsångest och måste göra världens bästa barnkalas (och har man suttit och sytt godispåsar ÄVEN om det inte var så jobbigt så antar jag att man är likadan.=))

Men det är ju underbart när det blir lyckat och alla barnen är nöjda, hoppas det gick kanon!

2009-05-10 @ 20:44:21
Postat av: Üllah

Folk tror att det är svårt att sy när symaskinen inte funkar för den används så sällan, eller så har man glömt hur man gör eller så har man inget tyg eller tråcklar så fult, etc etc. Det är lättare att sy om man är syintresserad! Kul däremot att några orkar och gillar det!

2009-05-10 @ 22:28:33
URL: http://guld.blogsome.com
Postat av: Annaa M

Hoppas det gick bra! Såg tidigare idag på foton från svunna kalas där bl a två mycket små tvillingflickor deltog. Väldigt skönt tycker jag det är att de är över alla de där kalasen.

2009-05-10 @ 23:18:33
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Ûllah: Justde här är sydda på maskin, hade den varit trasig hade det nog inte blivit något.I övrigt var det ett extremt smärtfritt kalas för att vara 11 barn och fyra föräldrar som stannade hela kalaset. DE klarade av att leka själva och hade roligt. En kissade på sig, men dt fanns ju kläder att låna här.

2009-05-11 @ 07:12:02
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0