Oväntade preferenser. Och väntade.

Med anledning av att man de senaste söndagarna kunnat köpa DVD-filmer med Galenskaparna med Aftonbladet har det varit något som ovanligt som gemensam TV-tittning i familjen. Jag får äntligen se hela "En himla många program", jag hade ingen TV 1989, och vi får tillfälle att introducera barnen till denna i vårt tycke fantastiskt roliga humorgrupp.
Ja, det var ju de stora barnen som introducerades, Maja var förstås med, men vi tyckte väl att hon inte riktigt tillhör målgruppen. Tänk så fel man kan ha: så fort Maja kommer hem från dagis vill hon se "En himla många program" och vi har nu sett dem ett stort antal gånger. Det är en himla tur att barnet har så god filmsmak att man står ut med att titta på hennes favortifilmer tjugo gånger i rad. (Jag har i alla fall inga problem med t ex "Mary Poppins" eller "Grease" tjugo gånger i rad, men jag har förstått att man kan ha det.)
Om "En himla många program" inte var en väntad barnfavorit så får vi dock säga att det var mycket väntat att Maja skulle vilja ha en sådan klänning som Kerstin Granlund bär i detta inslag från inofficiella parad-vs i gymnastik med lek och idrott från ICA-Hallen i Potsdam.


Kommentarer
Postat av: Malin

Vinkelvolten! asgarv

2009-01-24 @ 15:03:29
Postat av: Annaa M

Ha ha, du vet ju vad som hände när jag kom hem till er! Drogs genast till just det visade avsnittet vid er TV. Himla bra program!

2009-01-24 @ 19:03:31
URL: http://www.annaama.wordpress.com
Postat av: joanna

eva har du några bra boktips när det gäller kläder för gravida kvinnor förr i tiden alla möjliga förr i tiden-tider?

2009-01-24 @ 21:44:31
URL: http://vackrakladerochannat.blogspot.com/
Postat av: ingela

Gapskrattar ! Jo, de programmen är verkliga klassiker i samma klass som "fem myror...". Borde visa dem för våra ungar med....

2009-01-24 @ 23:33:13
URL: http://ingelasmobil.blogg.se/
Postat av: mallis

Älskar de klippet! klockrent, dvd-boxen går varm här hemma med.

2009-01-25 @ 11:29:01
URL: http://malliss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0