Aldrig utan mina ylleunderbyxor

Jag sitter här nu och dricker citronvatten och äter tranbärskapslar och svär att aldrig mer gå ut utan mina ylleunderbyxor under vinterhalvåret. Med undantag av när jag var gravid senast, när jag uppenbarligen hade urinvägsinfektion utan att känna det, så har jag inte haft något som ens liknat det sen 80-talet. Men nu ilar det allt lite och jag är kissnödig oftare än vad ens min tekonsumtion kan motivera. Så jag dricker och äter och ligger på värmedynan och hoppas att det ska gå tillbaka utan ett besök hos doktorn med åtföljande antibiotikakur. Om inte annat för att penicillin smakar vidrigt och ger en svampinfektioner.

Kommentarer
Postat av: fröken lila

hej du, jag brukar använda en medicin som heter angocin. den inneháller inget annat än krasse-extrakt och pepparrots-extrakt. en kompis till mig rekommenderade den till mig efter hon hade haft den tredje urinvägsinflammation under ett ár och hon sade att ända sedan hon tog det sá kom infektionen inte tillbaka. dessutom är det bra mot svamp och allt möjligt annat och stärker immunförsvaret. själv tar jag det mest emot förkylningar och halsinflammation. kolla med ditt apotek om de har det (eller ngt liknande) eller kan beställa in ifrán tyskland! företaget som framställer tabletterna heter REPHA GMBH.

2009-12-03 @ 22:03:29
URL: http://froekenlila.blogspot.com
Postat av: Annaa M

Mycket vätska, väldigt mycket vätska och den vätskan ska inte vara alkohol! Helst inte något annat allför urindrivande heller.

2009-12-03 @ 22:31:45
Postat av: Evis

Annaa: Ingen alkohol här inte.

2009-12-04 @ 07:21:33
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0