Våga klippa

Annaa brukar klippa i plagg för att få dem att funka bättre för henne, men jag har hittills varit för feg. Men så tänkte jag att det väl inte kan vara någon katastrof att klippa bort halsmudden på en t-shirt som sitter för tajt i halsen (om man måste ta av sig glasögonen för att på sig en t-shirt så är den för trång i halsen). Sagt och gjort: klippet bort mudden, sen lite till. Sen fäste jag axelsömmarna så att de inte ska gå upp, vek in kanten på den nya ringningen mot avigsidan och sick-sackade fast den. Det blir lite bubbligt, men det visste jag redan att det skulle bli: för att få sånt riktigt snyggt behöver man en overlockmaskin. Men det duger, och tröjan är mycket snyggare på mig än innan.

image885


Tro mig: efter ha läst in sig på första världskriget, som jag håller på med nu, vill man ha en sån här tröja precis jämt! Det var ett fruktansvärt, fruktansvärt meningslöst krig. Nu är ju alla krig meningslösa; jag är motståndare till att döda och lemlästa andra människor, men första världskriget är en så uppenbar, fruktansvärd slakt.


Just nu spelas: Ride: "Ox4" från Going blank again

Kommentarer
Postat av: ingela

Jag har klippt bort halsmudden från 2 t-shirts utan att sicksacka kanten och det håller t.o.m för att torktumlas. Dessutom är det så mycket skönare att ha på sig :)

2008-05-02 @ 12:35:53
URL: http://ingelasmobil.blogg.se
Postat av: Annaa M

Har gjort som Ingela. Och det har också hållit alldeles utmärkt för flera tvättar och torktumlingar. Den där crepe-tunikan som jag klippte flikar i, den höll däremot inte ens för fintvätten, om det nu inte var fransar man var ute efter, men det hade jag inte räknat med heller!

2008-05-02 @ 12:40:47
Postat av: Evis

Jag testar väl utan avslutning nästa gång då, men jag har såna kontrollbehov när det gäller sånt :)

2008-05-02 @ 12:50:36
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Jenny

Det var smart :)

2008-05-02 @ 13:58:52
URL: http://nyfiknafisen.blogg.se
Postat av: Bella

Tack så mycket för din kommentar! tusen tack!!
Åhhj. Det är väll så med långt hår det är himmla snyggt och så. Men det har sina nackdelar.. Hoppas det är bra med dig och så! kram

2008-05-02 @ 23:24:39
URL: http://bellablogg.blogg.se
Postat av: Bella

måste bara höra om din design? är det svårt att designa sin egna blogg?

2008-05-02 @ 23:25:20
URL: http://bellablogg.blogg.se
Postat av: Evis

Bella: Halvsvårt; det gäller att hitta en datanörd. Jag tog en sådan och så gjorde han en del ändringar i kodmallen. Bakgrunden har jag lärt mig att ändra själv i mallen, men det är ungefär allt. Mina kunskaper i den typen av programmering är tyvärr bara sådan att jag kan läsa koden och se vad som gör vad, men oftast inte ändra den själv.

2008-05-03 @ 07:44:23
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0