Det är bra med tonåringar

I vårt hus har man sedan ett par månader infört att portkoden inte funkar efter klockan 19, utna att man måste ha nyckel. Det är säkert fint och bra, men när det inte har varit så och det alltid brukar vara någon hemma så har man inte riktigt vanan att alltid ha med sig nyckeln när man går ut.
Som igår, när jag stod vid porten tjugo i två på natten (jag hade varit hos en kompis och tiden bara rann iväg) och insåg att jag var tvungen att använda porttelefonen och hoppas att mannen hörde den och vaknade. Men se det behövde jag inte alls, för min ena dotter sitter ju uppe och spelar World of Warcraft halva nätterna nu under sommarlovet. Jättepraktiskt och bra med tonåringar i huset.

Kommentarer
Postat av: Sofie

haha ja det var ju tur :)

2008-06-19 @ 10:35:49
URL: http://drinkit.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Stora barn kan man ha till mycket. Nästa år kan min äldta t o m köpa ut åt mig. Det är en milstolpe så god som någon. Min far var väldigt förtjust när den inträffade hemma hos oss för han hade ingen "legimittation". På den tiden lyste ju den röda lampan lite hur som helst och även äldre herrar kunde behöva visa. Tror jag. Sanningen var att han avskydde att gå och köpa ut åt en god vän som var rörelsehindrad och som varje månad ville ha två hela bruna och två hela vita levererade. Fadern tyckte det var så pinsamt att köpa ut den ransonen. Mig gjorde det ingenting alls, tyckte bara det var roligt, det var ju inget man hade för vana att köpa för eget bruk. HUR kom jag nu in på detta???Lustigt för resten så mycket mer tonåringar de hade blivit på bara ett par månader, flickorna!

2008-06-19 @ 12:33:07
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: ingela

Åh, vad de har blivit stora. Det var ju igår de satt i barnvagn !?

Fast jag ska inget säga, min dotter är ju 8 ½. Alltid spännande att tänka på hur det blir med henne om några år. Hon rider också och vi indoktrinerar henne med sci-fi :)

2008-06-19 @ 23:49:02
URL: http://ingelasmobil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0