Topshop-klänningen en besvikelse

Som jag skrev i ett tidigare inlägg hade jag tänkt prova, och om den passade, köpa den här klänningen på Topshop i England.

image814
Bild: www.topshop.com

Väl på den stora Topshop-butiken vid Oxford Circus fick jag lov att leta både länge och väl - det visade sig att den hörde till det de snart skulle sluta sälja och därför samlat ihop på ett ställe bakom rulltrapporna. Det innebar dock inte att den gick på rea, den kostade fortfarande 32 pund. Det fanns också bara ett exemplar kvar, en 42a. Fast det gjorde mig inte speciellt ledsen för den var inte alls lika fin i verkligheten som på bild: tyget var jättetunt, nästan genomskinligt, och verkade mest hållas ihop av appreturen. Hade den varit i min storlek och kostat hälften av vad den gjorde hade jag kanske köpt den, men jag är tveksam.
Ännu ett tungt argument för att om möjligt prova saker innan man beställer dem.


Just nu spelas: Planxty: "Kellswater" från The woman I loved so well


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Top shop har bara gjort mig besviken det senaste året eller så. Nu åker vi inte upp och tittar längre, varken jag eller Mellan. Engelska kläder är svårt!

Snart ska jag ta fram och skratta åt min lilla röda jacka igen, världens mest missklädsamma plagg, men det återkommer liknande i deras kollektion varje år. En kort vid sak med trekvartsärm som åkte med på ett sånt där slutrea-erbjudande. Men det är inte bara det, den är högst underlig i skärningen, stramar inte över bysten utan ovanför. Ska ta en bild, utan mig dock.

2008-04-22 @ 12:10:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0