"Phillip Lim-klänningen"

Min klänning inspirerad av ett par i Phillip Lims höst/vinterkollektion 07 är färdig nu och så här blev den. Längst till höger kan ni också se inspirationsklänningarna. Som ni kan se är den mest lik den till vänster, men jag har gjort ringningen rundare och skippat hällorna: på så vis kan jag bära den både med och utan bälte. I övrigt tror jag att den är väldigt lik originalen; den stora skillnaden i utseende kommer från det faktum att modellen i hans fall är över 175 cm lång och väger sisådär 50 kilo, medan jag är 167 cm och väger 75 kilo. Men det vore ju tråkigt om man skulle låta detta faktum hindra en från att inspireras av kända modeskapare.


Bilderna från Phillip Lims visning från style.com

Jag kommer nog aldrig att bära den med knytblus, den kan vara ett av mina värre felköp, men utan skärp kommer nog att hända. Jag hade ingen långrämad tröja med påsiga ärmar, så det fick bli en vanlig på de andra bilderna, men det blev bra tycker jag. Jag testade med ett svart bälte också, men det var sådär mellanbrett och fick min midja att se bredare ut; dessutom tycker jag om att det blir en grå helhet.

Tyget är ljuvligt, en mjuk kypert i 100% ull, bara lite, lite filtat och tunt och följsamt. Och fickorna blev som sagt bra.

/Eva

PS. Orsaken till de fåniga minerna var att ville låta bli att le, som modellerna på visningen och sen tyckte jag att bilderna i alla fall visade klänningen bra.

Kommentarer
Postat av: ingela

Jättesnyggt !! Du är så bra på att posera...

2007-12-30 @ 00:30:45
URL: http://ingelasmobil.blogg.se
Postat av: Annaa M

I Anna Holtblads skylt idag såg vi något som fick Yngre Dotter att utbrista; "titta, precis som Evis!" Då hade hon inte ens sett den här klänningen ännu! Det handlade alltså om en pösig knytblus till en kortärmad klänning...

2007-12-30 @ 01:06:03
Postat av: Evis

Men det blir inget mer knytblusande!

2007-12-30 @ 10:17:59
URL: http://omstil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0