Jeansen har kommit!

Mina måttsydda jeans som jag skrev om här alltså. Och de sitter perfekt! Riktigt jätteperfekt över både lår och höfter och i midjan. Och då ska man veta att jag har 25 centimeter mellan midje- och höftmått och förhållandevis smala lår i förhållande till mina höfter. Avståndet mellan gren och midja är också väldig långt på mig, så byxor som ska nå till midjan gör normalt sett aldrig det; de är också alltid för lösa i midjan och runt låren. Men icke så nu. De är alltså inte stretch, men följer ändå min kropp.
Blåva Annas byxor, som ses till höger har däremot lite stretch. Även hennes följer hennes kropps form perfekt och glappar inte midjan, något som naturligtvis är ett ännu större problem för henne som har större differens mellan midja och höft.

image301


Bilden är inte lysande, men jag tror att poängerna går fram.
En annan poäng man kan studera på bilden är att folk ser olika ut. Blåva Anna och jag är lika långa och har båda lång överkropp och korta ben; vi drar också vanligen samma konfektionsstorlek: ändå ser vi så olika ut.
I jeans från www.makeyourownjeans.com kan vi dock faktiskt båda hitta jeans som passar. Inte var det jättedyrt heller, under en tusenlapp för två par, inklusive frakt.

/Eva

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0