Jag flyttar


Jag har efter flera års velande bestämt mig för att flytta och starta om bloggen, med en lite annan inriktning. Man hittar mig nu under namnet Evas liv - med sömsmån, här. Eller snarare med den inriktning som den har nu och inte den som den startades för. Den här bloggen var från början en modeblogg och handlade då  rätt mycket om vad som visades på modevisningar, vad man kunde köpa på olika postorderställen och även mer allmänt om mode, stil och kläder.

så har det inte varit på flera år, det enda som återstått av modebloggandet är att jag visat bilder på "dagens outfit" och det kommer jag att fortsätta med även i den nya bloggen, men mitt intresse för vad som är modernt nu har helt försvunnit och det mesta som jag har på mig har jag sytt själv.

Så därför tyckte jag att det var dags att låta bloggen starta om lite, med ett nytt namn som passar bättre med vad den innehåller och med en ny innehållsdeklaration. Namnet "Evas liv - med sömsmån" kommer från när jag för några år sen höll på och grävde efter ett mönster som jag konstruerat till en av mina döttrar och hittade en bit (ett framstycke) med texten "Valerias liv, med sömsmån" och jag tyckte att det var så lysande, med den dubbla betydelsen av liv och jag visste att jag ville ha en blogg som hette så. Fast Eva istället för Valeria då. Att den ligger på Blogger gör också at tdet är lättare för mig att nätverka och hålla kontakt med andra som håller på och syr i gammal stil, eftersom de flesta sådana bloggar använder samma system.

Sen är det klart att det spelar roll för mig att den här bloggen är så förknippad med Annaa och allt utbyte vi hade i den och det ska bli skönt att inte behöva logga in med en kombo av våra namn varje gång som jag ska pinga ett inlägg på Bloggportalen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0