Jag höll på att glömma radion!!

Så kan det gå när man sitter och pratar urnnedsättning, minnesstund och bouppteckning med sin syster: Jag höll på att glömma att jag ska vara med i Alltignet i Karlavagnen ikväll! Så det var bara att hoppa ur badrock och i kläder och kolla rutten på västtrafiks hemsida. en kvart tills jag måste gå. Puh.

Kommentarer
Postat av: less på dig -.-

hej! jag uppskattaar din blogg om att du är intresserad av mode och sånt..men har du inte änns bilder på dig eller på något mode-bilder alls?!,skit tråkig är din blogg just nu. Och dina kommentarer på andras bloggar där dem typ är 12-16 år kan du väll ändå inte ge modetips om du är 40+ själv? hallå du HAR INGEN MODE STIL?!! vafan ger du in dej på andras bloggar där dem har stil och kommenterar och tror att du rättar deras fel? det du gör däremot att du ger dem dåligt självförtronde..p.s istället för att ha en blogg där du säger att du verkligen ääälsskar mode ochså är du 40+ men klär dig som om du vore 60+ så tycker jag att du ska träffa en RIKTIG fasihontjej som kan lära dig en modern och bekväm stil!men kom ihåg ge dig fan i andras bloggar!

2011-03-24 @ 13:45:27
Postat av: Annaa M

Evis, jag som inte klär mig typiskt 60+ kanske kunde ställa upp? Som "fashiontjej" och lära dig lite mode stil alltså. Vi kan börja med hur man ser riktigt modern ut i vitt linne, ribbat, och jeans. Och bekväm.Till andra skulle jag kunna ge lite rättstavningslektioner. Det är bara att höra av sig.

2011-03-24 @ 14:15:41
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Eh, jag undrar när jag senast kommenterade på någon annans modeblogg - 2009?/Eva

2011-03-24 @ 15:45:09
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Ska vi gissa att det är just en gammal kommentar som är ute och spökar. Fast i så fall hos någon som är något äldre än 12-16.Fast jag är lite förundrad över att personen anser sig sakna bilder på dig. Har den kanske tagit fel?

2011-03-24 @ 16:36:06
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Jag tror att det måste vara så att hen tagit fel på person - jag är ju så himlakonflikträdd/snäll så jag lämnar dessutom aldrig tykna kommentarer i andras bloggar. Och så unga ungdomars modebloggar besöker jag som sagt aldrig.

2011-03-25 @ 13:20:29
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0