Nu drar jag

Om en kvart går jag ner till Korsvägen för att ta flygbussen till Landvetter och sedan vidare till Irland. Tills skilland mot Frk Tjatlund kommer jag inte att uppdatera under resan då jag inte har med någon dator (och i vilket fall inte har mobilt bredband). Eftersom jag inte har mobiltelefon (i den normala betydelsen, vi har en med kontantkort som ligger i ett skåp i köket och som medföljer på inrikes resor) kommer jag att vara utan kontakt med andra än mina 38 reskamrater och dem som vi möter på resan. Eventuellt skickar jag ett vykort till familjen.
Old school resande.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Visserligen hade polisen i Co Kerry ännu härom året inte infört e-mail, men t o m i den landsändan finns det gott om internetmöjligheter. Nu går ju inte ens resan dit - så det ska bli spännande att se om det verkligen inte blir några uppdateringar.

2011-06-10 @ 15:11:27
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Annaa M

Jäklar hon verkar fixa det! Inte ett ord, inte en bokstav.

2011-06-13 @ 21:16:22
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Fanns inget nät där vi bodde och hela dagarna tillbringades antingen på buss eller skuttandes runt i kohagar med olika förhistoriska stenhögar.

2011-06-16 @ 06:15:25
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Åsa Arnehed

Hej hej vad intressant dina poster verkar vara! kommer verkligen att läsa din blogg lite mer. =P Hoppas du har en bra dag (:

2011-06-30 @ 01:32:01
URL: http://jade.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0