Jag skäms för min resväska

Jag har så länge jag har rest haft en bild av mig som en människa som reser med lätt packning. Problemet är att det inte har stämt på väldig tlänge. Eller jo, jämfört med de flasta andra amns ser när man är ute och reser långt, t ex delar jag, maken och Maja på en resväska när vi åker till London och den är inte jättestor. Men nu har jag ensam denna resväska (det är den enda vi har) och jag skäms för att jag har så stor packning. Visst, den är inte full och jag måste ha med mig gummistövlar som både tar plats och väger och en del ombyten pga att vi ska vara ute mycket och prognoserna talar om regn, men ändå - jag ska ju bara vara borta i fem dagar!
Maken vägde den just och den vägde runt 12 kilo. Den tillåtna vikten är 23 kilo så det ska väl gå bra.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Besviken jag blir, jag trodde jag skulle få se en anskrämlig urmodig väska i bild. 12 kilo för fem dagar är inte särskilt mycket. När jag var på stämma i Karlstad i två dygn såg jag folk som släpade på minst lika mycket!

2011-06-09 @ 19:53:09
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Den är väl inget vidare stilig heller i och för sig. Grå och svart i textil. Köpt på Coop Forum och med ett trasigt handtag (inte draghandtaget, då hade jag varit tvungen att kassera den). Det enda utstickande är väl att den är typ nopprig på grund av att du-vet-vem gillar att klösa på den.

2011-06-09 @ 20:06:44
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Edward

Jag hoppades också på att få se en bild på en jätteful väska. ;-)

2011-06-09 @ 20:07:08
URL: http://realfrille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0