För helvete!

Dagens fråga till alla mönsterkonstruktörer: Om en kvinna har storlek 48, vad är då mest sannolikt: att hon har en stor byst eller en liten byst????

Följdfråga: är det då rimligt att ge ett plagg lika mycket vidd över ryggen som över brösten? En bikini???

Från hon som sitter och syr in banden på en bikini i storlek 44-46 och hoppas att den någorlunda ska täcka brösten efter att hon tagit in bandet även mellan brösten.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Skrev ju i ett inlägg i veckan om reprisen av ett gammalt Project Runway där några av de tävlande stod alldeles handfallna inför uppgiften att göra kläder till "vanliga kvinnor", vilket i det här fallet 6 av 8 fall innebar större storlekar. Stackars pojkar satt där och mumlade om att de "inte begrep proportionerna". Betänk att de tävlande i det programmet har gedigna utbildningar och ofta yrkeserfarenhet bakom sig. Så svaret på din fråga är att de förmodligen inte har någon aning för de har öht inte tänkt på saken! De vill inte tänka på saken.



2011-07-31 @ 12:05:50
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: alias Kvasthilda

Nej nej, allt blir proportionerligt större på kroppen när man har en större storlek, visste du inte det? Om man till exempel som jag har tjocka lår, då har man även långa ben. Tydligen....

(Ursäkta sarkasmen men du väckte en slumrande björn där!)

2011-08-01 @ 20:28:54
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0