Swing it!

Idag ska jag gå och fika med en ganska ny bekantskap: Atalanta, som jag träffade på HBT-festivalen här i Göteborg i maj. Vi var och lyssnade på Lukas Romson som talade om transsexualitet genom historien. Jag var där både för att jag känner Lukas och för att gå med min kompis Edward som är transsexuell. Efter föredraget började jag prata med en tysk kvinna som satt bredvid oss och det visade sig att hon forskar om barockmusik. Som den stora barockentusiast jag är så tyckte jag genast att vi skulle fika allihop (Ed, Lukas, hon och jag), men det var överfullt i fiket och jag behövde skynda hem till Majas födelsedagsfirande, så det blev inte av. Och inte kom jag ihåg hennes namn, mer än att det var något grekiskt och mytologiskt.

Men så för några månader sen såg jag henne på ett foto som en annan bekant hade tagit på en fest och lagt upp på facebook. Jag kommenterade förstås att det var "den där trevliga tyska musikforskaren" och hon såg min kommentar och på den vägen är det. Men vi känner förstås inte varann än - ett gemensamt intresse för barockmusik, strumpbyxor och politik gör ingen vänskap. Så vi får se hur det går, men roligt ska det i vilket fall bli.

Och eftersom man ju vill göra ett gott intryck så tog jag i alla fall på mig 40-talsklänning (härav rubriken) och matchade skor, hårspänne och kofta. Lågskor? frågar ni kanske, men det är så kallt att det är torrt ute nu och jag har precis gjort rent mina svarta kängor från smuts och salt och ska smörja in dem ikväll.


Kommentarer
Postat av: cruella

Stiligt! Hoppas det var trevligt också:-)

2011-01-21 @ 17:46:17
Postat av: Evis

Fantastiskt trevligt, jag skämdes nästan för att ta upp plats på ett poppis café i två och en halv timma.

2011-01-21 @ 20:18:41
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: ullisar

Älskar såna här tillfällighetshistorier! Facebook är fantastiskt på det viset. Snacka om "www" :)

2011-01-25 @ 11:10:51
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0