Målad, lockig i håret och snyggt klädd klockan halv åtta på morgonen

Det hör inte till vanligheterna mina vänner. I alla fall inte nu när jag har varit extra dålig i min reumatism. Men idag börjar jag jobba och då kan jag inte bara slänga på mig ett par jeans när jag ska gå till skolan med Maja, för jag ska ju vidare till jobbet sen. Lockarna kommer sig av att jag rullade håret till sk. pin curls igår innan jag lade mig och sen sov på dem.

Vi får se hur länge de håller, för jag har inga produkter i, inte ens läggningsvätska. Jag hatar nämligen egentligen att ha "guck" i håret och känner alltid en tvångsmässig längtan att tvätta ur det innan jag ska lägga mig och inte sjutton tänker jag hålla på och tvätta håret varenda dag. Jag sprejade det lite med blomsprutan bara, så att det blev fuktigt och just nu är det ju fint i alla fall.

Klänning: sytt själv efter mönster från 40-talet

Kofta: Zara

Skor, som knappt syns: Wildflower


Kommentarer
Postat av: Charlotte

Du är jätte, jätte fin!

2011-01-31 @ 08:18:20
Postat av: Evis

Tack :)

2011-01-31 @ 09:02:19
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Renika

Kan bara instämma! Du är alltid snygg men det här var nånting extra.

2011-01-31 @ 18:22:30
Postat av: Evis

Grått och rött är så fint ihop - det bara är så.

2011-01-31 @ 19:42:39
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Mallis

2011-02-07 @ 14:07:13
Postat av: Mallis

Den klänningen var riktigt snygg på dig!

Vad har du använt för mönster?

2011-02-07 @ 14:08:37
URL: http://www.malliss.blogspot.com
Postat av: Kristina

Ja! Väldigt klädsamt. Jag förstår din guck aversion men guckor behöver inte kännas sådär 80 tals krispiga,stela. De behöver inte kännas alls och behöver inte heller lukta billigt blurkigt provade en kompis Tigi mousse för lockigt hår och den var kanon...Jag använder Wellas, crytal styler (frissan) läggningsspray (Betty Lou använder den också vet jag)när jag lockar med spolar,tång, rag curls el pillow curlers eller gör fingervågor som regel fast då smackar jag på Joicos gel oxå. Elnett använder jag som spray mest för att den klassiska förpackningen, doften är inte i min smak, en viktig faktor.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0