En (liten) hatt- och mössparad

Fast utan originalhattarna och dito mössorna (länk till wikipedia om Hattarna och Mössorna); Arvid Horn och killarna. Utan mina senast inköp av huvudbonader på rea:Den rosa filthatten är från Monki och kostade 48 kronor på rea, den mönsterstickade baskern är från Indiska och kostade 35 kronor på rea. Jag klär bättre i den rosa hatten, men det beror nog lite på frisyr och sådant också.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Trodde för en stund att du skaffat ny undertitel till din blogg! Har du funderat på att använda den i stället? Lite kaxigare faktiskt.Ja, du klär bättre i hatten än i den fåniga mössan från Indiska. Och jag tror inte det är ditt eller frisyrens fel, jag tror det är mössan. Efter att ha plöjt all rea i tre indiskabutiker tror jag faktiskt att det är själva Indiskas fel. Indiska is crap.

2011-02-01 @ 21:38:41
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Det är nog i det här fallet så att just den modellen inte klär mig. Så det kanske var lika bra att jag inte stickade någon. På tvåor. Det var ju i min önskan att sticka en sådan som jag sabbade nacken på att sticka provlapp. Jag ska har mer stela baskrar tror jag.

2011-02-01 @ 23:47:59
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0