Loppis på Heden

I förmiddags tog jag Maja och Blåva Anna med mig och gick på säsongens sista (och min första) loppis på Heden. Det var mycket bättre än jag hade väntat mig. Ofta när privatpersoner säljer är det bara en massa urtvättade kläder och McDonaldsleksaker, men Anna hittade en del utmärkta barnkläder och själv köpte jag grejer till både mig och Maja.

Jag hade min nya hatt och här är vi och vår samling med saker, Maja tog kortet:Jag köpte bland annat två gamla rayongardiner som jag ska sy historiska kläder av, några burkar i läder, en sprits och en sån där lökhackare som jag efterlyste härom veckan.
Ljusstakar, porslinsdockor till Maja, en rosa filthatt och en trasmatta i plast. Den behöver få nya kanter i ändarna, men å andra sidan kostade den bara en tia och är blå och vit.Men jag var mycket noga med att inte köpa vare sig 40-talsporslin, gamla dockskåpsmöbler eller böcker - tre kategorier av saker som det lätt kan bli väldigt mycket av i mitt hem om jag inte aktar mig.

Kommentarer
Postat av: Ullah

Jag har också varit där, men såg dig inte!

2010-09-04 @ 15:27:08
URL: http://camastro.wordpress.com
Postat av: Annaa M

Så bra att du hittade en lökhack!Jag är också fascinerad av vilka skräpsaker folk försöker sälja. Därför jag sålde så bra när jag hade loppis förra året. Bra grejer och billigt. Borde ha en loppis till men har ingen lust att betala både för platshyra och bord, för lång sträcka fram till förtjänsten.

2010-09-04 @ 16:24:52
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Ullah

Enligt denna sida är den en loppis till den 11 september:

http://www.marknad.org/page2.php

2010-09-04 @ 19:49:13
URL: http://camastro.wordpress.com
Postat av: Evis

Man ska alltså inte lita på GP.

2010-09-04 @ 19:50:19
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Ullah

Den har jag slutat läsa för länge sedan!

2010-09-04 @ 23:17:36
URL: http://camastro.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0