En dagens klädsel. Och lite om dasspapper.

Sjuk har jag varit så att jag inte kommit utanför dörren utom för att lämna Maja på skolan. Jag har jobbat, men hemifrån i lång myströja och lårhöga tjocka strumpor (man får välja själv om detta låter lite gulligt sexigt eller om man får associationen till operationsklädsel). Det ges ingen dokumentation på detta. Men idag har det lättat något i bihålorna (det håller på och rinner ut istället) och jag ska till jobbet.
För detta plockade jag fram en vanligt förekommande kombo från för ett par år sen: kjol, kofta och t-shirt med tryck från något punkband. Idag är det Sunderlandbandet the Toydolls som pryder mitt bröst. Tröjan är från deras avskedsturné 2004 och de är att av de band som jag har sett flest gånger.


För att beröra den pågående hemmafrudebatten så kan jag också meddela att jag måste vara världens sämsta husmor. Jo, jo, jag kan baka småkakor och jag har gjort korv många gånger, men när jag var på väg efter att ha lämnat Maja på skolan gick jag in på Willys för att köpa dasspapper, Rickard hade nämligen glömt det så det var slut, och jag insåg att jag inte har en aning om vilket dasspapper som vi brukar köpa. Så jag fick gå till maken i kassan och fråga.
Det brukar skämtas om män som inte hittar i skåpen i köket (vilket Rickard naturligtvis gör i vårt kök) och så vidare, men det här är ju pinsamt - att inte veta vilket dasspapper vi brukar köpa!

Kommentarer
Postat av: Hella

Skönt att höra att det finns fler som mig. Här hos oss är det min man som vet var jag lägger mina grejer och barnens. Det är han som handlar mat. Han som sorterar i kylskåp och skafferi. Jag vet inte heller vilket märke toapappret har....

2010-11-03 @ 17:20:03
URL: http://hyh-sund.bloggspot.com
Postat av: Maritha

Måste det vara ett speciellt märke? bara det är miljövänligt, långt och gör rent där det skall är jag nöjd.

2010-11-03 @ 17:40:06
Postat av: Evis

Jo, men vi har ju hittat ett som vi gillar (Willys extra långa) och då vill jag ju inte ta fel.

2010-11-03 @ 21:37:51
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

Så ser det ut hemma hos oss också. Maken sköter dasspappersdetaljen. Men det är nog det enda i inköpsväg.

2010-11-07 @ 14:02:54
URL: http://frktjatlund.wordpress.com
Postat av: Ullah

Kan meddela att vi använder samma toapapper som ni.

2010-11-07 @ 14:48:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0