Randiga strumpor

Det var flera år sen jag använde randiga strumpor speciellt mycket. Jag har i omgångar varit mycket förtjust i randiga strumpor och har en ansenlig samling från SockDreams, men de sista åren har jag inte varit så intresserad, något som säkert hänger samman med mitt intresse för en mer damig stil inspirerad av 50- och 40-talen. Jag älskar dock fortfarande färgerna och jag tycker att den här kombiantionen av rosa i två olika nyanser och blågrönt i två olika nyanser blev särskilt vacker.
Det händer förresten (så sent som i tisdags) att jag har den gröna jumpern utan linne under, men inte på jobbet.Jumpern köpte jag på mellandagsrean på H&M, kjolen har jag sytt själv för 4 år sen och strumporna är Pink knees från SockDreams.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Hade också en passion för randiga strumpor, fast inte knästrumpor, för antal år sedan. Det finns de som fortfarande minns mig i neongrönt och svartrandigt på den årliga sammankomsten för ledamöter i bolagsstyrelser med statligt ägande. Sen blev det lite passé, alla Mellans blev ju förstås liggande också. Men fortfarande är det väl så att när medelålders damer plötsligt ska "komma ut" som lite coola och ungdomliga så skaffar de sina första svartvit-randiga leggings.

2010-03-05 @ 09:56:08
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: lina

Tack så mycket! Jag blev väldigt glad i alla fall :) Och det är ju roligt att skriva ned i cv't också! :)Och åååh, vad jag måste lägga in en beställning från sock dreams snart!

2010-03-06 @ 08:56:58
URL: http://linafie.blogg.se/
Postat av: Evis

Annaa: Jag tror faktiskt aldrig att jag har haft randiga leggings, mina första randiga overkneestrumpor köpte jag dock 1985, det vet jag.

2010-03-06 @ 10:44:58
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Aha, du har det kvar alltså! Ska påminna dig om några år!

2010-03-06 @ 19:19:48
Postat av: Evis

Vi får se när det händer - jag har dock alltid haft lite svårt för såna där leggings på halva vaden - däremot har jag haft randiga strumpbyxor nästan lika länge som jag haft randiga overknee-strumpor.

2010-03-08 @ 10:50:12
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0