Knästrumpor till barn?

Eftersom Maja har börjat klaga på att sydda yllestrumpor kliar, eftersom jag ändå ska sy nya medeltidskläder till tre barn inför Medeltidsveckan ocheftersom jag är en snäll mamma tänkte jag att hon skulle få har stickade knästrumpor i år. Men var får man tag i det? Det verkar inte finnas knästrumpor för barn någonstans, bara för vuxna.
Eller jo, jag har hittat i ylle på nätet, men så var det ju det där med kliet då. Jag ska sy ett par yllestrumpor till ehnne till kalla kvällar i Visby, men då kan det ju tex vara trevligt med tunna bomullsstrumpor under tänker jag.

Någon som har några tips?


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Oj då, lustigt att saker bara försvinner ur marknaden så där. Synd att du inte upptäckte det innan Siri åkte hit, UK är knästrumpornas förlovade land.Hon ser inte så glad ut på bilden, dottern. Det är säkert en tillfällighet, men tanken slår mig plötsligt, tänk om det en dag inte bara är strumporna utan hon plötsligt säger att hon inte alls vill ha såna där kläder! Händer det inte titt som tätt att barn "hoppar av"? När värsta jeansåldern inträffar runt 11 eller så?

2010-06-17 @ 12:16:36
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Hon ville bara inte vara med kort, de här kläderna skulle hon helst ha på sig jämt, trots att jag tycker att det kan vara lite för varmt för halvtjockt ylle nu.

Visst händer det att barn hoppar av, men troligen inte bara pga kläderna utan för att de inte tycker att själva verksamheten är rolig längre. Och det ju också okej, i alla fall om man kan ordna barnvakt, så kan föräldrarna festa med sina kompisar under Medeltidsveckan :)

2010-06-17 @ 12:34:47
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Anna Eleonor

Vad konstigt. Vad ska barn med folkdräkt ha på fötterna då?? Det minsta jag hittade var storlek 35...

2010-06-17 @ 16:34:56
URL: http://antagligenanna.blogspot.com
Postat av: Evis

Anna: Ja, det kan man ju fråga sig. Yllestrumpor finns ju dock att få tag och är väl det mest korrekta för folkdräkt.

Annaa påminde mig ju dock om britterna, så jag får väl tråla eBay.uk

2010-06-17 @ 16:37:39
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Molly ska över till Irland en vecka i början av juli. Hon är sin fars dotter och glömmer lätt saker, men man kan försöka. Hon lär passera både Dunnes och Penny´s i Tralee flera gånger.

2010-06-17 @ 19:32:09
Postat av: Evis

Det vore en idé. Mina stora ska till Ramsgate och/eller Canterbury en vecka i juli, men de lider av samma åkomma så om man ber båda så kanske det händer ;)

2010-06-17 @ 19:40:33
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Ragnhild

Pass på at de holder seg unna unge herrer med navn Wickham når de er i Ramsgate da ;)

2010-06-18 @ 10:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0