Ögonbryn

Kan förresten meddela att det som jag är mest nöjd med med mitt utseende är mina ögonbryn. Jo, jag kanske "borde" plocka dem, men förutom lite vid näsroten då och då (de vill nog egentligen gärna växa ihop) så orkar jag inte bry mig. Det är väl inget fel på resten heller, men ögonbrynen har verkligen en snygg form. Och alldeles av sig självt, något jag som rätt lat när det gäller sådant särskilt uppskattar.

Kommentarer
Postat av: Maritha

Visst är det bra med väluppfostrade ögonbryn, passar en lat akademiker utmärkt :)

2010-01-26 @ 10:28:23
Postat av: Annaa M

På "min tid" pratade man väldigt lite ögonbryn. Inte ens de mest fåfänga höll på särskilt mycket, utom att kanske plocka hopväxningar och sånt. Men jag har förstått av mina flickor att det numera tillhör något av det viktigaste i utseendet. Mina tycker de förstås bara är allmänt sorgliga. De är som sagt så glada åt att få lite skönhet från farmorssidan, även om hennes oplockade ögonbryn på gamla foton väcker fasor.

2010-01-26 @ 13:20:04
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Det har ändrats väldigt mycket under 1900-talet - se bara på 20- och 30-talet med sina tunna ögonbryn och även skönhetsböcker från 40- och 50-talet ser det som en självklarhet för att snygga till formen. Men senare delen 60-70-talet var det ju inte inne att pyssla med sitt utseende på det viset - man skulle ju vara naturlig(t snygg).

2010-01-26 @ 13:28:18
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0