Nya saker

Idag var jag en sväng nere på stan, dels för att träffa nya bekanta och fika ihop, dels för att köpa ett nytt rött läppstift. Jag har en massa mörkare röda, bland annat ett helt underbart från Clarins som jag fått av Eva Knuts, men mitt ljusare klarröda håller på att ta slut. Förstås fanns inte samma färg, men jag hittade ett som jag tror blir bra. Efter fikat kände jag att jag bara "måste titta lite" på DinSkos rea och kom naturligtvis därifrån med ett par skor till.
Jag tänker inte visa kort på läppstiftet, någon måtta får det väl vara och ni vet väl hur ett läppstift ser ut, men skorna ser ut så här:Jag är egentligen inte helsåld på klacken (milt sagt), men ett par pumps med 5 cm klack är definitivt något som saknas i min garderob och de är både bekväma och lite ovanliga i designen. Annars har jag mest skor med antingen ingen klack eller 7-12 cm klack, men just den här mellanhöjden är väldigt användbar.

Sen har jag också köpt, eller snarare beställt, en ny stickad mössa i baskermodell, som min vän Caroline både konstruerat mönstret till och stickat:Den ser lite "ostadig" ut på bilden, men är väldigt snygg på - klarröd med antydan till en kall ton.

Kommentarer
Postat av: Inger

Riktigt snygg basker! ja skorna är också snygga

2010-01-27 @ 20:30:51
Postat av: cruella

Riktigt fina skor, men som du säger är de här klackarna något att vänja sig vid... Å andra sidan är de säkert snart på väg ut:-)

2010-01-28 @ 09:11:52
URL: http://minkammare.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0