Jobbar hemma

Idag jobbar jag hemma, något som medför fördelar som popcorn och New order på hög nivå. Och nackdelar som att jag hellre vill sortera tvätt och plocka upp på golvet. I synnerhet som jag får besök i eftermidag av en tjej som jag ska hjälpa att göra mönster och klippa ut en klänning till.
Men det ska jag alltså inte göra - städa alltså - utan jag ska skriva. Iförd prickig jumper från H&M för några år sen, min röda kofta från Myrorna och marinblå yllekjol som jag sytt själv.


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Men det ser väl käckt, trevligt och arbetsamt ut. Och plocka du lite en stund så går arbetet kanske raskare sedan. Så är det i alla fall här.Själv har jag avancerat till skär frottébadrock. Inte för att jag sovit länge, satt här redan vid åtta, men för att "ärendena" liksom ramlade på i rask takt hela förmiddagen.Sen du var här har det hänt något radikalt med inomhustemperaturen. Den går nu knappast under 21 grader! Känns ibland nästan lite kvalmigt!

2010-02-16 @ 12:11:33
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Min magiska kraft. Eller nå't. Orsaken till att jag är så påklädd är att jag inte insåg att simskolan var inställd idag pga sportlov. Så jag och Maja åkte till Valhalla i onödan och jag gottgjorde detta med fika på Humanisten.

2010-02-16 @ 12:16:30
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0