Ny klänning, ny frisyr, ny(gammal) hårfärg

Så kom jag då igår iväg till frisören och kapade en rejäl bit hår plus att hon klippte upp det lite. Igår såg jag inte klok ut eftersom hon hade rakblåst mitt hår för att kunna klippa det, men idag, efter att jag tvättat (tillika färgat det i min vanliga mörkbruna färg) ser det inte så tokigt ut. Permanenten ställer fortfarande till det, så att håret inte böjer sig naturligt på det sätt som det brukade göra, men det börjar ge sig. Och jag ångrar inte att jag provade - hur ska man kunna veta om man inte provar? Jag har inte provat att rulla upp det än, men eftersom jag ska på bröllop imorgon så blir det tillfälle då.

Klänningen påbörjade jag innan medeltidsveckan, men den har bråkat med mig (eller man kan väl säga att min hjärna bråkade med mig så att jag tänkte fel) så jag sydde inte färdigt den förrän i söndags. Den är baserad på ungefär tjugo bilder från fyrtiotalet på enkla sommarklänningar med holkärm som jag plockat ner från the Vintage Patterns Wiki.



Jag ska fixa till urringningen, som blev lite längre på ena sidan, men annars är den väl okej. Och mycket somrig, så det är tur att det är rätt varmt idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0