Vårpremiär

Det är inte mycket att säga om mina kläder idag; eftersom jag knappt har sovit inatt pga smärta så är min ambitionsnivå inte högre än att det ska täcka kroppen och vara helt och rent. Men det är i alla fall vårpremiär för att gå utan strumpbyxor och bara med sidenunderkjol och tjocka knästrumpor. Innan ni blir alldeles upprörda över att jag har så lite på mig på underkroppen ska jag dock tillägga att det tar mig sju minuter att promenera till jobbet, ska bli runt elva grader idag och solen strålar.Jumpern är från Zara för några år sen, kjolen och underkjolen har jag sytt själv och strumporna är de här från SockDreams.

Om någon undrar över snedluggen så ska jag på medeltidsfest nästa helg och det är mycket lättare att nåla upp en lång lugg - men på söndag kväll efter festen åker den!


Just nu spelas: Jane Russell: "One Arabian night"

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Ha ha, jag blir förstås upprörd ändå. Sju minuter barbent/lårad i elva grader skulle jag aldrig välja frivilligt! Varken höst eller vår. Men sedan är jag ju förstås ingen knästrumpsmänniska heller, har gärna leggings under kjolen just för att slippa vara barbent upptill.

2010-04-09 @ 11:32:54
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Men nu är jag ju inte bar om låren med vadlång kjol och sidenunderkjol som värmer. Jag frös faktiskt bara om händerna, eftersom jag glömde vantar.

2010-04-09 @ 11:45:02
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0