En premiär

Igår var ena tvillingdottern hos frisören för första gången. Det är en stor dag när barnen övergår från att bli klippta av mamma till att gå till frisören - det brukar dock vanligen hända innan femton års ålder tror jag. I vilket fall så hade vi nu nåt gränsen för vad jag vågade försöka få till ifråga om uppklippning. Så nu känns det ännu mer att jag har stora flickor. Och jag gillar det.
   Resten av familjen klipps dock fortfarande av sin mor/fru.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Här inföll den dagen mycket tidigare, nämligen när bilderna från en dagisfotografering levererades och i fyrfärg visade mina knaggliga framfarter över deras luggar.Här har de senaste åren yngre dotter klippt moder efter de lokala frisörernas misslyckanden. Idag måste jag dessvärre anlita en sådan eftersom jag inte har tid att åka in till stan och jag måste bli klippt akut.

2009-11-20 @ 11:34:48
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: ingela

Här är en till frisörmamma :) Tänk vad många tusenlappar man sparat under 15 år !?

Senaste gången maken klippte sig hos frisör var iof sig kanske 10 år sen.

Dottern (10 år) har vägrat bli klippt alls senaste året men till slut fick jag övertygat henne om att håret bara blir kortare om man rycker tovor varje gång man borstar det. Sonen (6 år) vill ha sådär halvlångt ovårdat hår som sina klasskamrater men det har jag inte lärt mig klippa än så jag måste nog experimentera lite mer saxen och köpa sånt där klet som ungarna har i håret nuförtiden. känner mig uråldrig

Önsketänkande: tänk om man kunde ändra färg på håret som Tonx....

2009-11-22 @ 02:17:34
URL: http://ingelasmobil.blogg.se/
Postat av: ullisar

jag har aldrig själv varit en sån som gått till frisören (har haft onödigt långt hår som vem som helst kan toppklippa) men de senaste åren har jag lyxat med proffsklippning åtminstone ett par gånger om året. och sist - då när hela kalufsen fick ge vika - satt vi Maali i stolen också. det gick finfint! fast nu är hon långhårig igen... och vi har inte direkt råd att gå till frissan redan!? men när vi som sagt väl fått det finklippt känns det trist att "förstöra" med egen saxning!nå. får se hur det blir.tjo!

2009-11-23 @ 00:48:35
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0