Bojkotta Urban Outfitters!

Nu bor ju inte jag i Stockholm, och har inte heller max storlek 42, men även om så hade varit fallet skulle jag aldrig handla i en butik som vägrar kollektivavtal och som nu kräver att deras personal ska säga upp sig för att sedan hyras in via ett bemanningsföretag, annars blir de uppsagda.
Läs mer här och handla inte där! Jag tror till och med att en liten demonstration utanför skulle sitta fint om någon mer lokal förmåga känner sig manad.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

De har också ett system som bygger på många gratisjobbande praktikanter och få anställda. Fast iofs var de bra som praktikanordnare för Mellan, bättre än många andra. Och hon fick med sig mängder av gratiskläder hem. Kläder som varit löjligt dyra i förhållande till kvalitet; det är en annan anledning att inte handla där.Det är väl en utveckling vi får se mer av. Du kommer väl ihåg kompisen till Äldsta jag skrev om som av sin engelske arbetsgivare tvingades acceptera att jobba som "self employed" på ett helt vanligt jobb.

2009-11-27 @ 13:27:33
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Jo, jag minns. Praktikanterna är ett elände, kompisen Åsa gjorde praktik på en lunchrestaurang som hade två anställda och sex praktikanter från arbetsförmedlingen. Hon kallade in facket, men många praktikanter är ju vare sig medlemmar eller har den erfarenheten att de vågar göra något sådant.

2009-11-27 @ 13:44:25
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: torunn

Bra grej, skall också blogga om detta! (Breaks my heart though, en av mina favoritaffärer... men svin skall skit ha!)

2009-11-27 @ 14:05:31
URL: http://torunn.se
Postat av: Evis

Precis Torunn!

2009-11-27 @ 14:07:58
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: fröken lila

jag skulle aldrig säga upp mig frivillig om jag annars hotas med att fá sparken. resultatet blir detsamma, det är ju inte ens säkert att de tar in alla via bemanningsföretag, plus att man, i alla fall här i tyskland, inte har rätt till ersättning under typ tre mánader elelr ngt sádant. tvi. nu brukar jag tycka att urban outfitters är rätt dyra, sá jag köper ändá aldrig där, men det här är omöjligt beteende. tvi.

2009-11-27 @ 15:28:23
URL: http://froekenlila.blogspot.com
Postat av: Inger

Jag ser att du inte skrivit idag (28/11), men jag passar ändå på; Ja må hon leva... Hurra, hurra, hurra, hurra!!! Grattis på födelsedagen! KRAM

2009-11-28 @ 20:38:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0