När jag inte trodde att jag kunde älska dem mer

så gör den ryska producenten ännu en fantastisk pausunderhållning! Balett är något väldigt viktigt i den ryska kulturen och folkdanser i balettversion förekommer i många av de stora baletterna (t ex Svansjön) från 1800-talet, det århundrade när baletten i den form den har nu föddes (1600-talets och 1700-talets ballets du cour var något helt annat). Och jag ser hundra gånger hellre manskörer och balett än föredettingar med gamla schlagerhits eller trollkonstnärer och annat konstigt som skådats som pausunderhållning. Jag kan knappt bärga mig inför lördagens paus.
Någon jag inte älskar är däremot bildproducenten - balett gör sig inte bäst som små prickar på en scen långt bort, vilket hände alltför ofta.

Kommentarer
Postat av: Candy

Åh, vad underbart. Synd att jag inte har TV. Melodifestivalen är inte någon höjdare tycker jag, men jag intresserar mig för Ryssland och dessutom hörde jag att TATU är med. Älskar TATU! De är både snygga & duktiga. =)

2009-05-14 @ 23:14:21
URL: http://eyecandy.devote.se
Postat av: Annaa M

Till skillnad från föregående kommentator så tycker jag TATU var varken snygga eller duktiga utan förvuxna och riktigt trista när de framförde sin enda stora hit i förra semin... Igår såg jag semin bara bakom ryggen i en flimrig tv på en bar, men det såg väldigt fint ut! Ser också fram emot lördagen.

He he, den gången jag på plats såg rysk dans så var det som rätt så små prickar från tredje raden i ett kolossalt sovjetiskt kulturpalats.

2009-05-15 @ 08:48:01
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Jo, jag var väl inte så såld på Tatu heller, men det var ju bara en liten fläck i den underbara körverksamheten.

2009-05-15 @ 09:11:49
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: ullisar

skippade undermedvetet programmet igår (?) och missade därmed baletten. undrar vad som slår till med på lördag!angående föredettingar med schlagerhits så måste jag nog ändå säga att om det är nånstans dom hör hemma så är det väl som pausunderhållning i en melodifestival :)

2009-05-15 @ 13:28:58
URL: http://ullrika.se
Postat av: Evis

Ullis: det är förstås sant, men man får se det mycket oftare än nationalromantisk balett om man säger så.

2009-05-15 @ 13:35:09
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0