Inte så med. Och modevisningar.

Idag är jag inte så med; som så många gånger när jag ska iväg någonstans på morgonen vaknade jag ungefär varje timme hela natten, lägger man till det sen att timmarna i sängen inte var så väldigt många, en resa från Stockholm till Göteborg och sen tre timmars undervisning direkt på det så förstår ni att när jag kom hem så somnade jag sött.
   Undervisningen var på Art College, dräkthistoria, och det vara kul som alltid. Där fick jag dock ännu ett exempel på att jag inte vara så med, då det visade sig att sex av mina studenter hade presenterat sig på Fresh Fish Fashion helgen innan. Hade jag vetat det så hade jag förstås åkt dit; jag hade egentligen planerat det ändå, men satt hemma och sydde och umgicks med familjen istället. Lite dumt kan man tycka så där i efterhand. Några bilder har jag inte hittat i efterhand heller, men en av mina studenter: Louise Wånggren, har en blogg där hon skriver om det och visar i alla fall en bild och både hon och Klara Hobbs såom går i samma klass nämns i Eleonores blogg på Modette.
Och på tal om bilder jag inte har, så hade jag, mitt nöt, inte helt fräscha batterier i kameran när jag gick på Nacka Gymnasiums modevisning på Stockholms modecenter i torsdags kväll. Jag hoppas att bidler kommer upp någonstans, men jag kan ju säga att bäst var Amandla, Jaqueline och Siri Mattson, dvs Annaas dotter Siri (och det säger jag inte bara för att jag känner henne, det måste alla objektiva bedömare ha tyckt) och bäst av de tre var faktiskt Siri, det var mognast, mest kreativt, mest genomtänkt och även tekniskt avancerat; och därtill riktigt, riktigt snyggt. Förhoppningsvis ska jag kunna få tag i några bra bilder att visa senare, nu ska jag se på "Trollkarlen från OZ" med Maja, som har saknat sin mamma den här veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0