På affärslunch

Ellar vad man nu ska kalla det när man blir bjuden på lunch av någon som vill intressera en för ett projekt. Personen ifråga var ekonom-historikern Carina Gråbacke, som bland annat forskar om den svenska modebranschen. Hon visade sig vara väldigt trevlig och hade en fantastiskt spännande idé om ett kommande projekt att söka pengar för. Problemet är ju bara det att jag inte kan vara med, eftersom jag redan har mitt eget projekt i tre år framöver. Jag är förstås jätteglad för det, men ledsen att jag missar möjligheten att haka på det här. Men vi får väl skapa ett modeseminarium i alla fall, så att vi kan diskutera vår forskning med andra forskare inom området.
   På grund av denna lunch satsade jag på en somrig, men ändå lite snitsigare utstyrsel idag.Nya skorna åkte som synes på och var riktigt bekväma att gå i - jag vet; ty  lunchen var jag nere på stan och fixade en ny plastplupp till glasögonen och sen på Knapp-Carlsson för att köpa material till en liten sjömanshatt. Samt såna där band med tryckknappar på som man sätter på insidan av ärmlösa klänningar för att hålla behåbanden på plats; oerhört praktisk uppfinning, som jag av någon anledning aldrig använt förut när jag sytt.

Varmt som i helvetet är det förstås fortfarande; när jag kom hem tvättade jag upp både behå och klänning eftersom de blivit så svettiga.

Kommentarer
Postat av: Att ha det gott

Åhh så jätte fin du är idag

2009-06-30 @ 10:06:33
URL: http://rubinen777.blogg.se/
Postat av: mallis

Fin klänning och de skorna är så söta. Inga skoskav alls alltså?kram

2009-06-30 @ 18:14:00
URL: http://malliss.blogg.se/
Postat av: Sassy

Åh, vilken fin rockabilly-brud!

2009-07-03 @ 11:14:35
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Evis

Tackar.

2009-07-03 @ 11:26:01
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0