Bryter mot reglerna

När jag var barn lärde jag mig att man alltid ska skölja tvätten tre gånger i kallt vatten efter att man tvättat; för att bli av med  alla tvättmedelsrester. Jag måste erkänna att jag sedan säkert ett decennium bryter mot denna regel - det är så attans tråkigt att vrida ur nylonstrumpor och strumpbyxor, för att inte tala om bygelbehåar. Men jag använder å andra sidan alltid Ecovers skonsamma flytande tvättmedel för ull, silke och andra känsliga material och har faktiskt aldrig fått någon reaktion på tvättmedlet. Jag vet inte om tvättmedlen var var mer irriterande på 1970-talet, men jag vill gärna tro det; de var ju till exempel med få undantag starkt parfymerade.
   Här är i alla fall den här tvättdagens handtvätt; det blir många behåar med tre kvinnor/flickor i huset.


Kommentarer
Postat av: Lena

haha, vet du vad jag använder för min handtvätt? ett felköpt shampoo som är helt fel för mitt hár, men som funkar utmärkt för att tvätta handtvätten med...

2009-06-16 @ 19:52:38
URL: http://froekenlila.blogspot.com
Postat av: lina

http://clubkid.wordpress.com/Klubb Freakshow heter den och här kan du läsa mer! :) Tror det kan bli jätteskoj!

2009-06-16 @ 21:18:35
URL: http://linafie.blogg.se/
Postat av: Evis

Tack Lina!

2009-06-16 @ 22:07:26
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Försökte kommentera här förut men det gick inte. Kul med gamla Ecover! Handlar du fortfarande på Fram? Vad hette det andra man köpte där och som var helt oanvändbart? Uniren?

2009-06-17 @ 19:03:38
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Tror det var Uniren. Vi har köpt från Hedenborgs som levererar framför allt mat hem, ihop med grannarna, men eftersom de sålt och de nya ägarna blivit så mycket dyrare samtidigt som t o m Willys har mycket ekologiska varor har det inte blivit av på länge.

2009-06-17 @ 19:28:05
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0