På väg till jobbet

fast försenad, går jag långsamt nerför gatan... Fast resten av sången stämmer inte, jag är på ett utmärkt humör. Såklart att jag hellre skulle stanna hemma och sy och umgås med min familj, men efter en vecka med Maja hemma från dagis känns det också rätt skönt att komma iväg och vara för sig själv, i synnerhet efter en av Rickards jobbhelger. Men effektiv ska jag vara, så att jag hinner umgås med familjen sen.
   Orsaken till förseningen är att någon, troligen en reparatör, hade satt fast båda nycklarna till jalusiet utanför affären där Rickard jobbar på hans nyckelknippa, som han hade med sig hem igår kväll förstås; så de ringde och han fick springa upp till affären så att de kan öppna den. Då är det tur att man bor nära.
   Dagens klädsel är somrig, även om vädret just nu är grått.


Topp och örhängen: Indiska, förra året
Kjol: Marimekko,
Annaas mammas
Sandaler Trimaris, inköpta på Hectors i Nossebro

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Fin outfit!

2009-07-13 @ 09:46:59
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Annaa M

Tycker det är lika roligt varje gång jag ser den att den där kjolen kom till så stor användning. Rätt åt min syster som tyckte jag var tröttsam när vi röjde på vinden och roligt att min mamma faktiskt fortfarande levde och hann få reda på att du använde hennes gamla kläder. Eftersom hon var mycket märkesmedveten men inte hade så jäkla bra ekonomi så tror jag hon var mycket stolt över den där ensemblen.

2009-07-13 @ 11:50:28
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Jag tycker också att de tär väldigt kul att jag hann börja använda dem innan Aja dog, det ha de inte varit lika roligt annars.

2009-07-13 @ 11:53:17
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Gitte

Hej Evis.

Jag har mailat dig. Du vann lottdragningen i min blogg. Mvh, Gitte

2009-07-13 @ 15:07:59
URL: http://bortbytingens.blogg.se/
Postat av: frktjatlund

Åh, prickigt. Särskilt svart med vita prickar eller vitt på rött har en speciell plats i mitt hjärt. Och skärpet är grädde på moset.

2009-07-13 @ 20:35:13
URL: http://frktjatlund.wordpress.com
Postat av: therese

hej, rolig sida =)

vart har ni fått tag i den fina flaskan??

2011-07-12 @ 21:09:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0