Bar överkropp

Med anledning av den varje år återkommande diskussionen i kvällstidningarna (och för den delen även GP) om hur man får klä sig på stan och på jobbet vill jag bara meddela att min arbetsplats just nu är fylld av bara mansöverkroppar, med och utan kagge (mest utan) och jag bryr mig inte det minsta - endast en sadist skulle tvinga flyttkillarna som flyttar om hela fakulteten (i princip): tunga möbler och ännu tyngre lådor med böcker och papper, att ha tröja på sig i ett hus som är över 25 grader varmt.

Kommentarer
Postat av: lina

Har faktiskt ingen aning... :p Är så dålig på områdena kring bergen. Dock vet jag inte om det kommer gå att bada där nästa vecka då mina vänner sade att det blir väldigt strömt när det regnat och det skall tydligen regna framåt sön/måndag.

2009-07-03 @ 13:42:41
URL: http://linafie.blogg.se/
Postat av: Annaa M

En jäkla skillnad tycker jag att utföra den typen av jobb med bar överkropp än att sitta i t-banan och exponera kagge, bröstvårtor och svett som rinner ur armhålorna.

2009-07-04 @ 10:16:01
URL: http://annaama.wordpress.com
Postat av: Evis

Gud ja! På tunnelbanan och på stan jobbar de ju inte med tungt arbete. Jag vill inte heller se bara överkropp på stan. Men det finns nog de som skulle ha svårt för halvnakna karlar även när de flyttar möbler.

2009-07-04 @ 10:29:48
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: ullrika

Annaa slår spiken på pricken. så tycker jag också.

2009-07-06 @ 22:49:39
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0