Sandalhimlen och tråkkoma

Igår kom nya katalogen från La Redoute hem i brevlådan. Det var en fascinerande upplevelse: flera hundra sidor damplagg och inte ett enda som jag hade kunnat tänka mig att köpa. Det var inte ens det att kläderna var fula, även om några få sådana undantag fanns, utan det att de var så tråkiga! Det är klart att en kreativ människa kan kombinera plagg därifrån med andra och få ett både snyggt och personligt resultat, men jag drabbades bara av tråkkoma.

Sandaler däremot - det hade de så många underbara att jag inte ens kan visa alla här.


Bilder: www.laredoute.se

Jag menar: Hallonfärgade sandaler, det är ju bara underbart! Och med flätad kilklack som jag är så svag för. Jag vill faktiskt ha allihop de här, men eftersom jag redan äger ett par alldeles utmärkta bruna sandaler med kilklack så är det de tre översta varianterna som känns mest frestande. Mer än ett par blir det i alla fall inte; dessutom tänker jag vänta till närmare sommaren, min smak har ändrat sig förr.

Kommentarer
Postat av: Lena

ojojoj sá fina de var! dags att pedikurera mina fötter, antar jag, sá att de ser fina ut lagom till váren. men först ska jag väl ta mig genom frosten här nere i tyskland, skönt kallt är det!

2009-01-06 @ 13:32:45
URL: http://froekenlila.blogspot.com
Postat av: Evis

Mina fötter är förstås jättefula med sina söndervärkta och förvridna tår, men jag låter inte det hindra mig från att bära sandaler som tur är.

2009-01-06 @ 13:41:23
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Lena

jupp, det har du ju rätt i. men jag är ju lite yngre och tänkte jag kanske kan rädda nágot ;)

i alla fall, sá blev du utmanad pá min blogg.

2009-01-06 @ 13:56:36
URL: http://froekenlila.blogspot.com
Postat av: Annaa M

Aj aj aj, inget som jag kan gå i. Förr kallade man för övrigt inte sådan skodon för sandaler. Sandaler var något ganska, platt och jordnära. Praktiskt och enkelt. Annars sandaletter, om de var lite nättare. Men jag skulle nog kalla några av de där för skor helt enkelt. Definitivt ettan skulle ha hetat skor med öppen tå och slingback på min tid.

2009-01-06 @ 16:47:29
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: Evis

Jo, jag använde sandaler mer som samlande namn här; visst är i alla fall de med vanlig klack sandaletter, men de med kilklack kändes inte riktigt tillräckligt nätta för att förtjäna det namnet.

2009-01-06 @ 16:58:13
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0