Historier om kläder

Den här jumpern, räknade jag ut i morse, har jag haft i sju eller åtta år. När jag köpte den var den på gränsen till för liten och fanns inte i större storlek, men jag kunde bara inte låta bli den - jag tyckte att den hade något så underbart 70-taligt över sig, med sitt kviltade mönster på midjepartiet. Och så gillar jag den rosenröda färgen. Eftersom den var lite för trång använde jag den inte så mycket, så när jag gick ner i vikt för några år sen var den ju som ny. Ett tag var den nästan för stor, men nu är den återigen rätt lagom. Det är inte något bra i sig, men det är trevligt när jumpern sitter bra. Jag har dock sytt ihop den ca fyra centimeter mitt fram, eftersom jag inte vill visa vare sig min behå eller hela mina bröst.

Kjolen är en av dem som jag sytt, knästrumporna (som bärs utanpå leggings) kommer från SockDreams, kängorna från Waldläufer och halsbandet följde med en Damernas Värld som jag köpte för att ha något att läsa när jag skulle åka buss ut till tryckeriet som tryckte min avhandling och lämna över manuset.

Mycket historia i en klädsel.


Kommentarer
Postat av: Anna

Å, det var en dagens outfit i min smak! Nog för att nya kläder kan ha sin alldeles egna lyxiga charm, men käder med en historia, det är grejer det! Även om det inte är "jag bar den när jag träffade min man" eller ngt annat romantiskt/omvälvande, att den hängt med en del av livet räcker gott för mig.

2009-12-16 @ 10:20:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0