Strumpdags!

Det är ju inte riktigt höst än, men det faktum att terminen startar på måndag gör att jag ändå börjar tänka i termer av höst - och därför sitter och drömmer på SockDreams sida och funderar på vilka strumpor jag vill ha/behöver.
"Behöver" är tunnare strumpor av sorter jag oftast redan har, men som börjar bli lite "tufsiga". Jag är försiktig och handtvättar bara min nylonstrumpor så jag brukar kunna ha även mycket tunna ganska många gånger, men efter ett tag syns det när man fastnat med någon ojämnhet på fingrarna etc. och då är det dags att ersätta de gamla med nya. Jag behöver också ett par nya Levante ullstrumpor.
"Vill ha" är framför allt de här:

Bild: www.sockdreams.com

I marinblått förstås. Jag skulle heller inte tacka nej till flera O Chevrons, som är mina favoriter bland SockDreams knästrumpor, eftersom de ger ett lite elegantare intryck.

Kommentarer
Postat av: Anonym

- thats hot!

2009-08-27 @ 17:52:29
URL: http://finest.se/hodamerei
Postat av: Moa - En magisk purt til en anan värd

Fantastiskt fina! Själv köpte jag 7 par när jag shoppade sist, flest på second hand där de inte kostar mer än en tia. Men ull tycker jag kliar så mycket tyvärr, Känner mig helt tokig efter ett tag!

2009-08-27 @ 19:29:31
URL: http://www.moa-fatamorgana.blogspot.com
Postat av: Denise

Ullstrumporna brukar jag också köpa, men jag beställer dem från www.stockingshq.com istället. De brukar vara lite billigare.

2009-09-01 @ 09:57:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0