Inte så modig

Dagen är delvis vigd åt tvätt. En av de saker som ska tvättas är min blus med paljettstjärnor som jag hade i lördags. Även om jag inte direkt svettades skvimpades det garanterat en del öl på den. Jag tog mig därför en titt på tvättrådet och de rekommenderade skontvätt på fyrtio grader. Det vågar inte jag! Inte paljetter! Nä, här blir det handtvätt, jag har dessutom en del behåar som också mår bäst av det.

Det här kan vara enda gången jag är "ängsligare" än tvättrådet - i vanliga fall brukar jag istället fnysa åt deras rekommendationer om 40 grader fintvätt på vanliga bomullströjor och sådant.


Just nu spelas: Ebba Grön: "Mental Istid", men jag ska byta skivor efter den låten

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Paljetterna brukar allt hålla sig kvar och inte förlora glansen i första taget. Vill man vara försiktig kan man ju alltid lägga i en tvättpåse!

2008-10-29 @ 17:27:35
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: Evis

Jo, jag vet det egentligen, men eftersom varje tvätt sliter på dem tänkte jag att jag kunde ta det för hand nu när den inte var synligt (eller luktligt) smutsig.

2008-10-29 @ 18:51:26
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Men paljetter vill man ju verkligen inte sabba på ett plagg! Så lätt att de trillar av eller bleks. Jag brukar låta min mamma råda och ta tag i det där eftersom jag har benägenhet att bli en ofrivillig marodör. en tvättmarodör..

2008-10-29 @ 20:48:34
URL: http://aenigma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0