Fendi gillar jag

I alla fall vår/sommarkollektionen 2009. Ni som läser bloggen regelbundet är väl knappast förvånade eftersom den innehåller saker som markerad midja och puffiga kjolar. Jag gillar frisyrerna också, men jag tror inte att vare sig jag eller någon annan kommer att ha dem till sommaren.


Bilder: www.style.com

Det jag tycker är riktigt intressant är att jag gillade Karl Lagerfelds kollektion i eget namn också, så jag väntar med viss spänning på den tredje kollektionen han designar: den för Chanel. Normalt brukar jag vara så där lagom imponerad av herr Lagerfeld.


Just nu spelas: Depeche Mode: "Everything counts" från Construction time again


Kommentarer
Postat av: Noemi

De var faktiskt lite kul kjolar och klänningar! Men kan man ha dem vardagslag? På riktigt? Och för att det ska se snyggt ut så måste man ju vara så där mager...det är klänningen som är i fokus, inte människan, människan är underordnad klädesplagget....

2008-10-02 @ 13:44:42
URL: http://bokklubbens.blogg.se/
Postat av: Evis

Jag vet inte om man måste var så smal - det viktigaste är att man har en ganska lång rak bit i midjan, så att bältet får plats. Ställningen under kjolen gör ju att höfterna ser bredare ut och midjan därmed smalare, även om man inte är trådsmal. Även om tygerna är lite futuristiskt behandlade och bälten har udda design är det inte så stor skillnad från en del 50-tal och 80-tal med resårskärp och tyllkjol.

Visst, man ser ju inte lika snygg ut i det som modellerna, men det gör man ju inte i några kläder och för en gång skull är det i alla fall ett plagg designat för folk med stor skillnad mellan midja och höfter.

2008-10-02 @ 13:49:59
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: donnasandra

Mmm sådana plagg gillar jag!

2008-10-02 @ 15:24:04
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Annaa M

Vackert. Men de i mitten känns väldigt unga. Och jag tycker nog de riktigt breda skärpen fungerar på den som är riktigt smal.

2008-10-02 @ 15:50:02
Postat av: Evis

Jo smal är försåts bäst, men så länge man har en tillräckligt lång smalare bit i mitten så kan man leka lite med optisk effekt.

2008-10-02 @ 16:06:49
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Maritha

Haha, de där skärpen påminner om måltavlor :)



Vippiga kjolar är aldrig fel och förvånandsvärt smickrande till och med på mig. Breda skärp funkar dock inte på mig eftersom mina revben nästan går i hop med höftbenet. Men det är väldigt fint.

2008-10-02 @ 16:10:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0