En tant har middagsbjudning

Hela dagen har ägnats åt en middagsbjudning för mor, syster med man och bebis, systerns pappa (alltså min mammas fd.) och hans tjej. Och min familj, och vi är ju fem stycken. Först flyttades möbler, städades och gjordes tårta, sen lagades mat ett par timmar och sen kom verkligen gästerna. Det var först då som jag bytte om till den här klänningen, eftersom att steka två kilo baconlindade kycklingfiléer oundvikligen skulle ha genererat en hel del flottstänk.


Klänning: H&M

Maten var god, vinet fullt drickbart (Bag-in-box med Ecologica) och tårtan god som tårtor brukar. Till presenterna hörde en stor burk riktig, hemgjord lingonsylt - sur och sträv som den ska vara, från styvpappan, en DVD med Galenskaparna från syster och svåger och snygga silverörhängen med bärnsten i från modern - om ni har syn som örnar kanske ni kan se dem på bilden.

Kommentarer
Postat av: donnasandra

Åh du var så fin

2008-11-30 @ 10:49:05
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Maritha

Vilken underbar familj du har. Här skulle det vara omöjligt att ha pappa, mamma, pappas fd fru och nuvarande sambo i samma rum. Stämningen skulle nog bli aningen sval.

2008-11-30 @ 11:39:57
Postat av: Sassy

Åh, så du fyllde jämt och allt! Grattis igen!



Klänningen var jättefin!

2008-11-30 @ 11:46:55
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Evis

Pappa kom inte och det var nog lika bra, för då hade brorsan och hans tjej och min andra halvsyster med pojkvän kommit, plus pappas fru också och det hade helt enkelt blivit för trångt.

2008-11-30 @ 12:03:07
URL: http://omstil.blogg.se/
Postat av: Ullah

Grattis i efterskott!

2008-11-30 @ 13:24:43
URL: http://guld.blogsome.com
Postat av: ullrika

jag blev helt fulliskratt när jag förstod att det var dig själv du refererade till som tant!



å, grattis massor på stora dagen förstår jag? i efterskott - eller förstkott, välj själv!

2008-11-30 @ 22:54:08
URL: http://akirllu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0