Vilken bikini passar dig?

Ja det står så i reklamen på min blogg. Om jag klickar på länken kommer jag alltså att veta det. Tror inte att det kan ge mig ytterligare kunskap; tro mig. här behövs inga tester - ingen bikini passar mig.
För de första så ska nog inte min mjuka mage (genetik, övervikt och graivditeter) exponeras på det sätt som de flesta bikinis gör. Om byxorna ginge upp till midjan kunde jag övervägt bikini, men de gör ju sällan det. För det andra görs bikinbehåar bara upp till max D-kupa - även om ingen kupstorlek står tänker sig tillverkaren max D, troligare B/C.
Så jag fortsätter nog med min lösning: baddräkt om jag måste - bysten blir tillplattad, men den stannar i alla fall på plats - och utan om jag bara får en chans. Eller så kan jag ju virka en, som Annaa gjorde.

Kommentarer
Postat av: Free Fashion Pia

Själv tycker jag butiken Details är guds gåva till kvinnligheten, där finns ju både behåar och bikinis i alla storlekar!

2008-05-10 @ 12:06:33
URL: http://freefashionblogg.blogspot.com/
Postat av: ingela

Jag har faktiskt hittat en bikini (rea på kappahl för 2 år sen) som jag har vågat bada i offentligt. Röd boxerunderdel och den vit-rödblommiga överdelen har bågar och kupor som täcker stor del av bröstet. Fast nu inför sommaren behöver den nog sys in en del...

2008-05-10 @ 12:53:52
URL: http://ingelasmobil.blogg.se/
Postat av: Jelena

Fast jag tror att det finns en hel del specialbutiker där de har både större storlekar på behåar och tillhörande byxor med smickrande skärning. Kostar säkert en hel del mer än hos kedjorna (som bara gör de gamla vanliga storlekarna) men vill man verkligen ha en bikini kan det ju vara värt det? (Eller en välsittande baddräkt för den delen)



Jag har förstått det som att du är i Borås ibland och då kan t.ex. Abecitas outlet vara värd att spana in. De har både underkläder och badkläder i massa olika storlekar. Och i en bättre kvalitet (som håller allt på plats) än kedjorna, jag lovar.



Självklart ska ingen behöva ha bikini om man inte vill det, men det känns tråkigt att man ska behöva begränsa sig bara för att de stora kedjorna inte har vett nog att tillverka allt (och då även badkläder) i alla storlekar som folk vill ha...

2008-05-10 @ 12:54:51
URL: http://styleiseternal.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Aldrig mer en bikini på min kropp! Det finns ingen glädje i sig i att exponera en fläskig mage, varken för innehavaren eller omgivningen. Åtminstone om man som jag inte finner någon glädje i att vara så avklädd som möjligt offentligt och aldrig solar.



Jag hade ett tag, medan jag ännu visade mig offentligt i badplagg, byxor som gick ganska högt och så något slags linnen till, alltså tvådelad hel baddräkt. Det heter något annat och var inte så dumt, bekvämare vid omklädning än hel baddräkt.



Jag har väl skrivit om den där blåblommiga skapelsen från Ellos som skulle göra magen platt? Det gjorde den, men väldigt långt ut så att säga. Bålen blev liksom kubformad.



Nu använder jag bara min grå sälkostym med ben. Ett härligt fynd från La Redoute. Inga kupor, ingenting, bara säl.

2008-05-10 @ 13:34:38
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: Monika

Just nu är min hatreklam den för Kellogs Special K, där en kvinna står och gömmer sig bakom en enorm badboll, och så står det "Bikiniklar?". Ifall nu någon skulle ha fått för sig att man får ha bikini utan att ha plågat sig och ändrat på sig först! Sedan är det naturligtvis inte obligatoriskt att ha bikini, men jag tycker att det är skönare när vattnet kommer åt på magen och ryggen också - samma grej som att det är skönast att näcka.

2008-05-11 @ 09:37:13
Postat av: Kajsa

Är baddraäkt så lätt att hitta då? Jag har inte haft baddräkt på flera år. Provade en baddrät på HM för ett tag sedan och blev full i skratt när kuporna hamnade en bra bit under min byst.

2008-05-11 @ 22:39:04
URL: http://whythis.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Oj, vad illa jag stavar ikväll. Sorry.

2008-05-11 @ 22:51:28
Postat av: Malin

Jag köpte en märkes-bh av slätt "baddräktsliknande" tyg som jag matachade med underdel från KappAhl. Viola, bikini som sitter bra i min storlek. :)

Lustigt nog funkar bh'n fortfarande (men den är i minsta laget) men underdelen har blivit lite väl sladdrig.



/ Malin som skamlöst exponenerar sitt fläsk.

2008-05-19 @ 08:07:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0