Jag har köpt en rockring

Jag är ingen stor träningsentusiast. Jag borde gå på vattengympa, men mitt arbete, att söka anslag, skriva artiklar mm tar så mycket tid och energi att jag faktiskt inte orkar. Annars är det ganska okej: varmt och skönt och folk med likartade problem att umgås med.
Men lite träning kanske man vill göra ändå så nu har jag köpt en rockring, ett utmärkt sätt att träna den del av mig som har mest löst hull: midjan och magen där under, rörlighet i höfterna tränar man också. Jag hoppas bara att det inte gör alltför ont i lederna. Viktigast av allt: rockring är kul.
Jag tränar också rörligheten i min bröstkorg, som på grund av all inflammation i senfästen och runt bröstbenet knappt har någon elastitictet kvar alls - genom att sjunga. Roligt och det har ett vidare syfte än att bara träna kroppen, nämligen att också träna rösten. Träning för dess egen skull är helt enkelt min grej: jag går för att jag ska någonstans - inte för att bränna kalorier.

Kommentarer
Postat av: Sassy

Åh, rocka med rockring var ju så kul när man var liten, dumt att man slutade med det någon gång i mellanstadiet. Som du säger måste det vara bra träning också. Och varför inte ha kul när man tränar?



Och att sjunga är ju minst lika kul. Inte för att jag sjunger så mycket, men jag släpper loss min orena röst till SingStar ibland, det är grymt kul!



Ditt sömnadsprojekt med det blå tyget låter spännande!

2008-05-10 @ 20:51:58
URL: http://eurotrash.blogg.se/
Postat av: Annaa M

Åh jag minns min första rockring. Som jag längtat efter den. Och så ohyggligt besviken jag blev. Jag kunde ju inte! Kämpade och kämpade men det enda som hände var att ringen gick sönder, den var av tunn plastklädd bambu. Köpte ändå en till några år senare med samma dystra resultat. Eller den höll i alla fall.



Sen testade jag aldrig mer. Men säkert är det jättebra träning!

2008-05-11 @ 22:12:33
URL: http://annaamattsson.blogg.se/
Postat av: Evis

Min skicklighet visade sig vara högst begränsad så här efter 25 år, men jag tänker att om jag övar ordentligt så.

2008-05-12 @ 14:07:05
URL: http://omstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0