IsaDoras flytande eyeliner

Min gamla eyeliner från Yves Rocher hade tagt slut och jag köpte en ny - från IsaDora. Jag är inte så imponerad: Den är väldigt lite täckande, ser mest ut som halvgenomskinligt bläck och torkar dessutom så långsamt att om man inte kan låta bli att blinka på ett par minuter får man svart högt upp på ögonlocket också. Men eftersom jag är snål kommer jag väl att använda tills den tar slut i alla fall.

Rimmels Volume Flash mascara som jag köpte ungefär samtidigt är jag däremot väldigt nöjd med. Den är inte förlängande, utan gör "bara" fransarna svarta och tjockare. Jag kom på att eftersom mina ögonfransar redan är långa var det ju meningslöst att köpa förlängade mascara; man sg ingen märkbar skillnad i alla fall. Förresten använder Agyness Deyn Rimmels mascara och duger det till henne ska det väl göra det till mig ;)

Kommentarer
Postat av: Maritha

Va? Det problemet har jag då aldrig haft med IsaDoras eyeliner. Den är heltäckande och torkar väldigt fort. Kolla så det inte är något fel på den.

2008-05-14 @ 10:29:28
Postat av: Anonym

Sist köpte jag kakeyeliner, vilket är den bästa jag har haft. Man kan variera förgintensiteten med hur mycket vatten man använder och den torkar snabbt. Nu köpte jag Laura Mercier som definitivt är ganska dyrt, men FACE har en som en kompis talar varmt för. En bra pensel är ju en fördel också. :-)

2008-05-14 @ 15:26:49
Postat av: Elisa

Hmm, ja, det var inte menat att vara anonym där...

2008-05-14 @ 15:27:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0