Secondhandfynd i Linköping

I en ny stad är det alltid kul att kolla in andrahandsutbudet. Nu hade jag väldigt lite tid, men han ändå springa in på Kupan, som låg nära Linköpings vandrarhem&hotell där jag bodde, och Myrorna som låg på vägen till museet. På Kupan hittade jag inget jag ville ha. Dels för att jag var specifikt på jakt efter en sjal, dels för att de hade ganska lite kläder och väldigt lite över storlek 40. Myrorna, som förvisso är betydligt dyrare, hade å andra sidan mycket fina kläder. Bland annat såg jag en helt gudomlig klänning från 50- eller 60-talet i rödlila moire i konstsilke. Hade den inte varit i typ storlek 38 hade jag nog känt mig tvingad att både prova och köpa den. Som det nu var var den ju för liten och jag hade dessutom kort om tid till när jag skulle hålla min presentation och jag gick rakt på sjalarna. Raskt hittade jag två som tilltalade mig.
Den här, i siden:

image751


Jag tänker att den ska få tillföra lite av vår- och sommarsäsongens trendiga storblommighet till min garderob.

Och den här, som är i polyester, men i en färgkombiation som gör att den passar till i princip allt i min garderob:

image752


Nu ska jag bara lära mig att använda sån här sjal då. För mig känns det mer naturligt med schalett än med sjal runt halsen, men med övning ska det nog gå.


Just nu spelas: Teenage Fanclub: "Commercial Alternative" från Thirteen


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Där har jag också bott! Jag tyckte det var lite väl enkel standard för priserna man betalade för enkelrum. Vandrarhemsfrukost är ok på vandrarhem så att säga.

Någon second hand har jag aldrig varit i just iden staden, men däremot gjort några reafynd.

2008-03-15 @ 12:03:10
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0