Neo-grunge

Grungestilen har sagts vara tillbaka ända sen förra hösten, men jag kan inte påstå att jag har sett några tydliga tecken vare sig i höstens visningar eller ute bland folk, men det kan ju komma. Själv föll jag inte för stilen förra gången, jag tillhörde en subkultur och påverkades inte så mycket av modet, så det här är nog första gången jag har klänning ovanpå byxor. Ganska fint blev det tycker jag, även om det mest var för att jag redan hade klänningen på mig och tog på mig ett par jeans för att gå ut med återvinningen.

image710
Kofta: Zara
Klänning: Ellos
Jeans: H&M

Jag gick heller aldrig i DrMartens med skosnörena oknutna, vid tillfället hade jag Gettagrips och knöt dem ordentligt. Jag skulle ha blivit vansinnig av att inte ha dem knutna och snörena släpande efter; men det besvärade uppenbarligen inte de fina övre medelklassflickorna i anorak.
Musiken lyssnade jag däremot på, men mest för att Kalle spelade Nirvana jämt på Ung Vänsters expedition - han var lite mer grunge-ig.


Just nu spelas: Mando Diao: "Josephine" från Ode to ochrasy



Kommentarer
Postat av: Annaa M

Åh vad trååååkigt det är med dessa totalt opersonliga politiska bloggar! Han känns numera rätt lite grunge, Kalle L.

Vad vårlika ni ser ut! Men jag hade iofs också bara kofta de sista varven till återvinningen och det var plus fyra här.

2008-03-02 @ 20:02:55
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: Evis

Ja, hans blogg är jättetrist - dessutom kommer aldrig mina kommentarer med, trots att de inte är stötande på något sätt verkar han inte godkänna dem. Och det är ju inte som att vi har _något_ pinsamt förflutet, vilket ju gör honom hyfsat unik bland de pojkar jag umgicks mycket med under de åren.

2008-03-02 @ 20:05:41
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: Maritha

Du är jättefin som grungare också :)

2008-03-02 @ 23:50:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0